GOALS
!

Garlando Classic goal

Klik hier
Middelgrote voetbalgoal (afm. Lengte: 180 cm. Hoogte: 120 cm. Diepte: 60 cm.) met als extra een nylon voorwand met 2 schiet-gaten om het bal gevoel en technische vaardigheden te verbeteren. De poeder gecoate metalen buizen met een diameter van 32 mm zijn weersbestendig. De goal is uitgerust met een polyester net die dubbel met een nylon koord en klitteband aan de buizen wordt bevestigd. De voorwand met de schiet - gaten is van nylon en wordt d.m.v. de "quick snap" techniek aan de stangen bevestigd (zie foto). KLIK VOOR MEER AFBEELDINGEN. Verder worden er 6 metalen haringen meegeleverd en het geheel zit verpakt in een polyester draagtas met handgrip. Lekker handig. Gewicht: 9,5 kg.

Garlando Field Match

Klik hier
Professionele voetbalgoal met de enorme afmetingen: Lengte: 300 cm. Hoogte: 200 cm. en diepte: 120 cm. Het frame is opgebouwd uit poeder gecoate stalen buizen van 32 mm. dikte. Het net is van wit polyester met dubbele sluiting via nylon koord en klitteband aan het frame te bevestigen. Het frame is heel makkelijk in elkaar te zetten door het zgn."quick-fit" systeem met click constructie(zie foto). Ondanks de enorme afmetingen kan deze goal makkelijk vervoerd worden door de handige zwarte polyster draagtas met handgrip.KLIK VOOR MEER AFBEELDINGEN. Bijgeleverd worden er 6 metalen haringen. Gewicht: 14 kg.

Garlando Kick Rush Goal set

Klik hier
Set van 2 goals geleverd in een pakket met middelgrote afmetingen, 215 x 152 x 73 cm. De goals zijn vervaardigd van 25 mm dikke stalen poeder gecoate buizen in de kleur zilver. De netten zijn van polyester en worden dubbel gemonteerd op de buizen d.m.v. een nylon lijn en klitteband. Het frame wordt heel makkelijk in elkaar gezet d.m.v. het zgn. "quick-fit" systeem(zie foto). Verder worden er 6 metalen haringen bijgeleverd.KLIK VOOR MEER AFBEELDINGEN. Het geheel is verpakt in een handige zwarte polyster tas met handgrip om gemakkelijk mee te nemen. Gewicht: 16 kg.